Mallistot

Valitse mallisto ja löydä suosikkisi!

Pinnan alla

Pinnan alla -mallisto yhdistää Suomen luonnonsuojeluliiton logosta tutun norpan vedenalaiseen maailmaan. Värikkäästä mallistosta löydät muun muassa tyylikkäät tekstiilit ja asusteet sekä Vesistön taikaa -teemaisia tuotteita lapsille ja lapsenmielisille.

Katso tuotteet

Luonnonvoima

Ole Luonnonvoima! Luonnonvoima -malliston juju on sen pelkistetyssä painatuksessa, hillityssä värimaailmassa ja laadukkaissa materiaaleissa. Painatus yhdistää neljä luonnonvoimien elementtiä – symbolein kuvatut maa, vesi, ilma ja tuli ympäröivät tuttua norppalogoa.

Katso tuotteet

Retrologo

Retrologo -mallisto on täynnä nostalgisia tuotteita luonnonläheisissä sävyissä. Erik Bruunin 70 -luvulla suunnittelema Suomen luonnonsuojeluliiton alkuperäinen norppalogo saa hymyn huulille ja puhuttelee erityisesti klassikoiden ystäviä.

Katso tuotteet

HIILI

Hiilellä on luonnollinen rooli ympäristössämme. Se on orgaanisen elämän perusta. Hiili kiertää luonnossa, se varastoituu meriin, maaperään ja kasvillisuuteen vapautuakseen ajan myötä taas uudelleen ilmakehään.

Luontokaupan uutuusmalliston nimi HIILI symboloi kiertokulkua. Tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista vettä säästäen ja hiilipäästöjä vähentäen.

Katso tuotteet

Save the Norps & co

Huippusuositut, Jussi Koski-Laulajan suunnittelemat Save the Norps ja Save the Queens -tuotteet. 

Lue myös tarina Save the Norpsin takana: https://www.luontokauppa.fi/save-the-norps

Katso tuotteet

Muut Norppatuotteet

Norppa -kylpypyyhe kotiin, -heijastin asusteeksi ja pehmoinen Nestori lahjaksi. Täältä löydät norppa-aiheisia suosikkituotteita moneen tilanteeseen ja näytät että välität luonnosta.

Katso tuotteet