Lahjapaketit

Valmiiksi mietityt lahjakokonaisuudet tekevät lahjan hankkimisesta ja luonnonsuojelutyön tukemisesta helppoa. Valitse alta lahjansaajalle sopivin kokonaisuus. 

Oletko yritysasiakas? Lahjamme sopivat täydellisesti myös liike- ja henkilöstölahjoiksi. Tilaa lahjat helposti suoraan verkkokaupastamme – lahjoillamme ei ole minimitilauseriä. Olethan meihin ennen tilausta yhteydessä, mikäli toivot, että hoidamme lahjojen postituksen eri osoitteisiin puolestasi.

Lahjakortit

Anna lahjansaajan itse valita suosikkinsa monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin mihin tahansa tuotteeseemme. Ostamalla lahjaksi Luontokaupan lahjakortin varmistat, että annettu lahja menee suomalaisen luonnon hyväksi. Digitaalinen lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin.

Luontokaupan lahjat

Luontokaupan lahja on vastuullinen valinta. Se on lahja paitsi saajalle, myös suomalaiselle luonnolle. Luontokaupasta ostettujen lahjojen tuotot käytetään kokonaisuudessaan Luonnonsuojeluliiton työhön suomalaisen luonnon suojelemiseksi. Tuotteidemme valmistuksessa on otettu huomioon ihminen ja ympäristö. Lahjavalikoimastamme löydät muun muassa kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tekstiilejä, kotimaisia asusteita sekä vegaanisia luomuherkkuja.

Ympäristöystävälliset ja valmiiksi kootut lahjapakettimme sopivat hyvin myös liikelahjoiksi ja henkilöstölahjoiksi. Valitse vastuullinen liikelahja tai ilahduta henkilöstöäsi Luontokaupan lahjalla!

Kiitos, kun tuet luonnonsuojelutyötä!