Luontokauppa uudistuu

Luontokauppa uudistuu

Avasimme uuden verkkokauppamme palvellaksemme asiakkaitamme ja luontoa entistä paremmin. 

Paitsi että verkkokauppamme on kokenut ulkoasu-uudistuksen, olemme sisällyttäneet siihen myös paljon uusia toimintoja. Voit nyt maksaa tilauksesi ennakkoon kotimaisten verkkopankkien kautta tai valita Euroloanin laskun tai osamaksun. Toimituksen voit valita normaalin postipaketin lisäksi valitsemaasi pakettiautomaattiin tai jos satut liikkumaan lähistöllä, voit itse noutaa tilauksesi, jolloin et maksa toimituskuluista.


Uusia tuotteita

Haluamme kehittää myös tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja siksi olemme ottaneet valikoimiimme verkkokauppauudistuksen yhteydessä joitakin uutuustuotteita. Kannattaa katsoa päivitetty vaatevalikoimamme ja uudet luontoaiheiset kirjamme. Myös peli-osastolta löytyy yksi uutuustuote.


Tilaa uutiskirje

Haluamme jatkossa pitää paremmin yhteyttä asiakkaisiimme. Tilaa nyt uutiskirjeemme, niin tiedotamme sinua tulevista uutuuksista ja kampanjoista.


Tulossa:

- Englanninkielinen käännös verkkokaupasta

- Mahdollisuus maksaa luottokortilla

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Marja

Hei, Olen työssäni tottunut pitämään huolta oikeinkirjoituksesta, joten kiinnitän huomioni virheisiin muuallakin kuin työtä koskevissa teksteissä. Tässä uudesta verkkosivustosta kertovassa tekstissä sanasta "asikkaitamme" puuttuu yksi a-kirjain, eli pitäisi lukea "asiakkaitamme". Tämän kohdan "et maksa toimituskuluista" kirjoittaisin joko "et maksa toimituksesta" tai "et maksa toimituskuluja". Uusista tuotteista kertovassa kappaleessa sanan "peli-osastolta" kirjoittaisin normaalina yhdyssanana ilman viivaa, eli "peliosastolta". Kiitos hienosta sivustosta - teen joulutilaukseni pian. Terveisin "eagle eye" Marja