Tervetuloa Luontokaupan Joulupuotiin!

Luontokaupasta ostetulla lahjalla on merkitystä. Se paitsi ilahduttaa saajaansa, myös tukee Luonnonsuojeluliiton pitkäjänteistä työtä suomalaisen luonnon puolesta. Tutustu monipuoliseen, vastuullisesti valmistettujen tuotteiden valikoimaan ja löydä lahjaideoita pukinkonttiin.

Iloa joulun odotukseen

Minkä luukun takaa paljastuu metsäjänis ja kuinka sitruunaperhonen viettää talvea? Perinteinen joulukalenteri sukeltaa talviseen metsämaisemaan.

Joulukalenteri tuo iloa joulun odotukseen ja sen voi lähettää myös joulutervehdyksenä! Taustapuolella on tilaa osoitemerkinnöille ja omalle tervehdystekstille.

Tilaa itselle tai lahjaksi >>

Norppapyyhkeet

Rakastetut Norppapyyhkeet

Norppapyyhkeet ansaitsevat paikkansa joulun suosikkilahjana!

Kumpi on suosikkisi, vihreä-vaalea Retropyyhe vai hiekansävyinen Norppapyyhe? Pyyhkeet valmistetaan kierrätetystä puuvillasta Portugalissa. 

Tutustu pyyhevalikoimaan >>

Luonnonkalenteri 2024

Anna lahjaksi vuoden mittainen matka suomalaiseen luontoon! 

Tulevana vuonna upeat luontokuvat ja asiantuntevat tekstit johdattavat meidät virta- ja reittivesien äärelle esitellen jokia, järviä, puroja ja lampia sekä niiden lajistoa. 

Tilaa Luonnonkalenteri >>

Norppatuotteita ja luomuherkkuja

Yhdistimme norppatuotteet ja ihanat luomuherkut lahjapaketeiksi. Valmiiksi mietityt lahjakokonaisuudet tekevät lahjan hankkimisesta ja luonnonsuojelutyön tukemisesta helppoa. Tutustu valikoimaan ja valitse lahjansaajalle sopivin kokonaisuus. 


Katso valikoima

Pehmeät paketit ympäristöä kunnioittaen

Valikoimamme koostuu vastuullisesti valmistetuista tekstiileistä, joiden materiaalina on käytetty sertifioitua luomupuuvillaa, kierrätyskuituja ja pellavaa. Katso alta suosikkimme joulun pehmeimpiin paketteihin.

Joulukortti ilahduttaa aina

Tilaa nyt Luonnonsuojeluliiton perinteiset joulukortit upeilla luontokuvilla! 

Joulukortit ovat myynnissä erikseen sekä edullisempana settinä yhteensopivien kirjeensulkijamerkkien kanssa. Ilahduta läheistäsi postikortilla tai viimeistele joulupaketti luontoaiheisella tervehdyksellä.

Tilaa joulukorttilajitelma >>

Norppapyyhkeet

Lahjaksi yhteistä tekemistä

Koottavat lintulaudat ja linnunpöntöt ovat hyviä lahjaideoita, jotka tarjoavat samalla  mukavaa yhteistä puuhaa. 

Suomessa valmistetut tuotteet on helppo koota ilman apuvälineitä ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon luonto monella eri tapaa.  

Tutustu tuotteisiin >>

Luontokaupan lahjakortit

Ostamalla Luontokaupan lahjakortin varmistat, että lahjansaaja voi valita jotain itselleen mieluista ja hyödyllistä monipuolisesta valikoimastamme. Samalla annatte yhdessä tukenne luonnonsuojelutyölle.

Digitaalisesti toimitettavat lahjakorttimme ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Katso lahjakortit >>

Muista hyödyntää jäsenalennus

Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenenä olet monimuotoisen luontomme puolella. Tarjoamme kaikille Luonnonsuojeluliiton jäsenille 10% alennuksen koko Luontokaupan tuotevalikoimasta. Liity jäseneksi nyt ja lunasta jäsenalennus kassalla koodilla "Jäsen".

Lue lisää ja liity

Tuotteita eri hintaluokissa

Jokainen lahja luonnolle on tärkeä ja siksi kokosimme valmiiksi eri hintaisia lahjaideoita selailua helpottamaan.
Valitse joukosta juuri sinulle sopivin vaihtoehto tai katso kaikki joululahjaideat täältä.

Joulun tärkeät päivämäärät

Suosittelemme tilaamaan lahjaksi menevät tuotteet valitusta toimitustavasta riippuen viimeistään seuraavina päivinä:

Postin Pikkupaketti 13.12.
DB Schenker paketti 17.12.
Postipaketti 19.12.

Katso varastomyymälämme poikkeusaukioloajat täältä.

Tilaa Luontokaupan uutiskirje

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ajankohtaisista tuotteistamme
ja luonnonläheisiä ideoita vastuullisempiin valintoihin.
Tilaa Luontokaupan uutiskirje:

Hyvää Joulunaikaa

ja kiitos vierailustasi Luontokaupan Joulupuodissa!

Toivottavasti löysit ideoita ja inspiraatiota jouluvalmisteluihin. Joulupuoti on sivu, johon kokoamme vuosittain luonnonystävän jouluun sopivia tuotteita. Sivuilta löydät muun muassa hyviä lahjavinkkejä,  vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja käytännöllisiä kodintuotteita. Norppatuotteissamme painottuvat eettinen valmistus sekä ympäristön huomioonottavat materiaalivalinnat. Lisäksi Luontokaupan tuotteiden myyntituotot käytetään kokonaisuudessaan Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnan tukemiseen. Tekemällä ostoksia Luontokaupasta olet siis mukana suojelemassa suomalaista luontoa.

Kiitos, kun tuet luonnonsuojelua!


Kampanjakuva: Kuurankukka, Merja Paakkanen